کشور انگلستان

هزینه تحصیل در دبیرستان های انگلستان چقدر است؟

بین 29000-18000 پوند در سال.

هزینه شرکت در دوره های تابستانی در انگلستان چقدر است؟

هزینه این دوره ها براساس طول دوره متفاوت است.
3 هفته: 2850 پوند
4 هفته: 3671 پوند
5 هفته: 4492 پوند

کشور کانادا

دوره دکترا در کانادا چند سال است و هزینه آن چقدر است؟

دوره دکترا طی یک دوره 4 ساله و هزینه تحصیل سالانه حدود 14000 تا 17000 دلار کانادا می باشد.

آیا داشتن مدرک GRE برای پذیرش از دانشگاههای کانادا لازم است؟

بسته به رشته انتخابی مورد نظر دارد. برخی دانشگاه ها به مدرک GRE و برخی به مدرک GMAT نیاز دارند.

چه رشته هایی در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه رویال رودز کانادا ارائه می شود؟

مدیریت جهانی- مدیریت توریسم -روابط بین فرهنگی و بین الملل (ارتباطات)

آیا امکان ادامه تحصیل در رشته پزشکی در کانادا برای دانشجویان ایرانی وجود دارد؟

بله وجود دارد، قبل از شروع تحصیل در شاخه های پزشکی نیاز به گذراندن دوره چندساله مرتبط با رشته پزشکی (تجربی، روانشناسی و......) درکانادا می باشید سپس درصورت کسب نمره در آزمون ورودی پزشکی شما می توانید به عنوان دانشجوی پزشکی در کانادا مشغول به تحصیل شوید.

هزینه تحصیل و زندگی برای دوره دبیرستان در کانادا چقدر است؟

هزینه تحصیل بر حسب دبیرستان مورد نظر سالانه مبلغی حدود 140000 تا 20000  دلار کانادا می باشد.

آیا دانشگاههای کانادا برای دانشجویان بین المللی بورس در نظر می گیرند؟

بورسیه تحصیلی در مقطع فوق لیسانس و دکترا تعلق می گیرد که درواقع میان دانشجو و دانشگاه طی می شود. این بورسیه  معمولا در قالب دستیار تحقیق (Research assistant)RA و دستیار تدریسTA(( Teaching assistantمبلغی بین ۱۸۰۰۰-۱۲۰۰۰ دلار است و تا حد زیادی بستگی به سطح زبان، وضعیت علمی و تحصیلی دانشجو دارد.

آیا امکان اقامت در کانادا پس از تحصیل وجود دارد؟

بله –دانشجو پس از فارغ التحصیلی مجاز به اقامت و مشغول به کار  به مدت 3 سال می باشد.

آیا کسانی که پذیرش تحصیلی دارند می توانند همسر و فرزندان خود را همراه داشته باشند؟

بله، همسر دانشجو می تواند به صورت تمام وقت در طول مدت تحصیل دانشجو ،مشغول به کار شود و همچنین فرزند یا فرزندانشان در مدارس دولتی مشغول به تحصیل شوند.

آیا دانشجویان بین المللی در حین تحصیلشان در کانادا اجازه کار دارند؟

بله. دانشجویان دوره لیسانس 10 ساعت در هفته و دانشجویان فوق لیسانس و دکترا 20 ساعت در هفته مجاز به کارکردن می باشند.

برای ورود به دانشگاههای کانادا مدرک زبان لازم است؟

تمام دانشگاههای کانادا برای پذیرش دانشجویان خارجی مدرک زبان معتبر نظیر آیلتس و تافل را نیاز دارند. نمره های مورد نیاز این آزمون ها بسته به دانشگاه، دوره و رشته تحصیلی متفاوت است.

سوال مورد نظر خود را پیدا نکردید؟

از ما بپرسید