L O A D I N G

چگونه پس از تحصیل در انگلستان اقامت این کشور را بگیریم؟

نویسنده: زهرا مهربان

انگلستان از جمله کشورهای اروپایی با امکانات رفاهی، درمانی، تحصیلی و کاری ویژه، سالانه پذیرای مهاجران بسیاری است. کیفیت زندگی در انگلستان در حدی است که بسیاری از دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیل به فکر دریافت اقامت و کار در این کشور می‌افتند. به‌همین دلیل، در این مطلب سعی کرده‌ایم شما را با شرایط اقامت پس از تحصیل در انگلستان بیشتر آشنا کنیم.

اقامت پس از تحصیل در انگلستان

متقاضیان بسیاری برای مهاجرت به انگلستان از روش‌های مختلف استفاده می‌کنند. خرید ملک، سرمایه‌گذاری، پناهندگی، درخواست ویزای کار یا ازدواج با یک فردی انگلیسی، از جمله روش‌هایی است که پیش‌روی درخواست‌کننده‌گان قرار دارد. در این میان یکی از روش‌های ساده و محبوب، دریافت اقامت و اجازه کار در انگلیس پس از تحصیل در این کشور است. در این راستا، آسمان آبی قصد دارد برای دریافت ویزای کاری و اقامت انگلستان پس از تحصیل شما را راهنمایی ‌کند.

مزایای اخذ اقامت انگلستان پس از تحصیل

  1. زندگی در محیط بین‌المللی به‌دلیل تنوع فرهنگ، زبان و مذهب؛
  2. استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان بعد از دریافت اقامت انگلستان؛
  3. کیفیت بالای امکانات رفاهی و تفریحی در انگلستان؛
  4. امکان اشتغال به کار با توجه به نوع ویزا؛
  5. مسافت کوتاه انگلستان تا ایران؛

روش‌های اقامت در انگلستان پس از تحصیل

دانشجویان که قصد اقامت در انگلستان را دارند می‌تواند برای دریافت اجازه کار و اقامت در این کشور، مطابق جدول زیر نسبت به دریافت ویزای مورد نیاز اقدام کنند.

نوع ویزا مدت اقامت توضیحات
Tier 4 Doctorate Extension Scheme ۱ سال بعد از اتمام دوره تحصیل این ویزا مناسب دانشجویانی است که در آستانه اتمام دوره دکتری هستند و به دنبال شغل مناسب می‌گردند.
Tier 2 (General) ۵ سال امکان دریافت این ویزا مسقیما به شغل و کارفرما مرتبط است.
Tier 1 Graduate Entrepreneur ۱ سال برای فارغ‌التحصیلانی که ایده‌های کسب‌وکار دارند.
Tier5 GAE ۱ تا ۲ سال مناسب متقاضیانی که مایل به کار، تحقیق و آموزش در انگلستان هستند.
UK Ancestry ۵ سال متقاضیان که پدر یا مادر بزرگ آن‌ها متولد انگلستان است.
Tier 5 Youth Mobility ۲ سال برای متقاضیان ۱۸ تا ۳۰ ساله کشورهای استرالیا، کانادا، ژاپن، موناکو، هنگ کنگ، کره جنوبی، تایوان و نیوزیلند

ویزای تحصیلی Tier 4 Doctorate Extension Scheme انگلستان

برای تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری و اقامت در انگلستان، دانشجویان پس از اتمام دوره دکتری، به مدت ۱ سال امکان جستجو برای یافتن شغل مناسب یا راه‌اندازی کسب‌وکار به‌عنوان کارآفرین را دارند. در این صورت متقاضیان می‌توانند ویزای تحصیلی خود را بعد از یافتن شغل مورد نظر به ویزای Tier2 تغییر دهند. در این شرایط دانشگاه محل تحصیل، حامی متقاضی است و در این مدت یک سال متقاضی می‌بایست ۳ بار در دانشگاه حاضر شود.

شرایط دریافت ویزای Tier 4 Doctorate Extension Scheme انگلستان

https://www.internationalstudents.cam.ac.uk/files/expression_of_interest_v2_25.03.14.pdf

  • پس از تایید تاریخ پایان تحصیل، متقاضی ابتدا ملزم به پرداخت هزینه‌های دانشگاه‌ است.
  • بعد از پرداخت هزینه فوق، تاییدیه پذیرش (CAS) صادر می‌شود.

 

ویزای کاری Tier2 (General) انگلستان

یکی از روش‌های اخذ اقامت انگلستان پس از تحصیل، دریافت ویزای Tier2 (General) است. این ویزا برای افرادی کاربرد دارد که به آن‌ها پیشنهاد کاری شده است. فرد متقاضی توسط کارفرما حمایت می‌شود و در سمت شغلی مورد نیاز این کشور، شروع به کار می‌کند. برای تغییر ویزای تحصیل Tier 4 Doctorate Extension Scheme  به ویزای کاری Tier2 (General)، متقاضی پس از یافتن شغل مورد نظر، اقدام به دریافت این ویزا می‌کند.

شرایط دریافت ویزای Tier2 (General) انگلستان

  • متقاضیان برای تغییر ویزای تحصیلی به ویزای Tier2 (General)، می‌بایست از داخل خاک انگلستان اقدام کنند.
  • برای دریافت ویزای Tier2 (General)، متقاضی می‌توانند ۱۲ ماه از تحصیل در دوره PhD را پشت سر گذاشته باشند یا دوره تحصیلی خود را به طور کامل با شرکت در امتحانات و آمادگی دریافت مدرک آکادمی سپری کرده باشند.
  • متقاضیان دریافت ویزای Tier2 (General)، انگلستان، می‌بایست گواهی حمایتی COS داشته باشند.
  امنیت و بهداشت در انگلستان

https://www.hr.admin.cam.ac.uk/hr-services/immigration/working-uk/time-limited-right-work/tier-2-recruitment-guidance/creating

  • کم‌ترین دستمزد برای متقاضیان فارغ‌التحصیل مایل به دریافت ویزای Tier2 (General)، ۲۰ هزارو ۸۰۰ پوند است که البته این میزان با توجه به نوع فعالیت متغیر است.

ویزای Tier1   (Graduate Entrepreneur) انگلستان برای کارآفرینان و استعدادهای خاص

ویزای ۱ ساله Tier1   (Graduate Entrepreneur) که توسط دانشگاه کمبریج حمایت می‌شود، برای فارغ‌التحصیلانی کاربرد دارد که اید‌ه‌های سودآور کسب‌وکار دارند و فعالیت آن‌ها در انگلستان مفید است. البته گفتنی است که این ویزا با توجه به شرایط متقاضی و ایده‌های وی پس از ۱ سال قابل تمدید است.

شرایط دریافت ویزای Tier1 انگلستان

  • یکی از شرایط دریافت ویزای Tier1 انگلستان، تحصیل در حداقل یکی از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری در دانشگاه کمبریج است.
  • روش دیگر دریافت ویزای Tier1، اشتغال در پایه فوق دکتری در دانشگاه کمبریج با مدرک دریافتی دکتری از انگلستان است.
  • ایده پیشنهادی متقاضیان می‌بایست برای اقتصاد انگلستان مفید واقع شود و صرفا پیشنهادات رقابتی با سایر کسب‌وکارهای داخلی کشور مورد قبول نخواهد بود.
  • برای دریافت این ویزا انتظار می‌رود که متقاضی برای بهبود و توسعه ایده خود زمان کافی داشته باشد.
  • برای دریافت ویزای Tier1 انگلیس، موجودی حساب بانکی متقاضی می‌بایست ۹۴۵ پوند برای متقاضیان داخل انگلستان باشد. همچنین، برای متقاضیان خارج از انگلستان این مقدار برابر با هزار و ۸۹۰ پوند است که به مدت ۹۰ روز می‌بایست در حساب بانکی متقاضیان این ویزا، موجود باشد.
  • قبل از دریافت ویزای Tier1 و تنها با داشتن ویزای Tier4، امکان شروع فعالیت شغلی به‌صورت خویش‌فرما وجود ندارد.
  • مهلت ارسال درخواست ویزای Tier1 انگلیس در سال ۲۰۱۹ تا ۲۲ فوریه امکان‌پذیر است و زمان انجام مصاحبه چهارم مارس است.
  • برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر، راهنمای ویزای Tier1 انگلیس را مطالعه کنید.

https://www.gov.uk/tier-1-graduate-entrepreneur-visa

ویزای Tier1 انگلیس برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان

متقاضیانی که قصد سرمایه‌گذاری در انگلستان را دارند، می‌بایست متناسب با شرایط درخواست حدود ۲ میلیون پوند در این کشور سرمایه‌گذاری کنند. برای اطلاعات بیشتر در این حوزه از وبسایت ویزای Tier1 برای سرمایه‌گذاران دیدن کنید.

https://www.gov.uk/tier-1-investor

متقاضیانی که قصد اشتغال‌زایی در انگلستان را دارند، می‌بایست ظرف ۶ ماه توانایی خود را برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار مناسب نشان دهند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص از وبسایت ویزای Tier1 برای کارآفرینان دیدن کنید.

https://www.gov.uk/tier-1-entrepreneur

 

ویزای Tier5 GAE انگلستان

ویزای Tier5 GAE انگلیس برای متقاضیانی صادر می‌شود که قصد گذراندن دوره آموزشی یا تحقیقاتی در انگلستان را دارند؛ علاوه‌براین، ویزای Tier5 GAE برای کسانی که به دنبال تجربه شغلی کوتاه مدت هستند نیز گزینه مناسبی است.

شرایط دریافت ویزای Tier5 GAE

  • برای دریافت ویزای Tier5 GAE انگلستان و فعالیت در حوزه‌ها آموزشی، تحقیقاتی و کاری، متقاضیان نیاز به یک اسپانسر دارند. این اسپانسر می‌بایست یک آکادمی آموزشی یا سازمان دولتی باشد.
  • کوتاه‌ترین زمان برای دریافت ویزای Tier5 GAE، ۳ ماه قبل از شروع فعالیت است. بعلاوه، برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر از زمان دریافت ویزا از وبسایت راهنمای ویزای Tier5 GAE دیدن کنید.

https://www.gov.uk/visa-processing-times

 ویزای UK Ancestry انگلستان

از دیگر ویزاهایی که امکان تحصیل و کار را برای متقاضیان به‌همراه دارد، ویزای UK Ancestry است که محدودیت بیشتری را برای متقاضیان در نظر گرفته است. برای دریافت این ویزا پدر یا مادربزرگ درخواست‌کننده‌گان، می‌بایست متولد انگلستان باشد.

شرایط دریافت ویزای UK Ancestry

  • شهروند مشترک در انگلستان، مانند پدر یا مادربزرگ متقاضی.
  • متقاضیان ویزایUK Ancestry ، می‌بایست بالای ۱۷ سال باشند.
  • برای اثبات تولد پدر یا مادربزرگ متقاضی در انگلستان، ارائه مدارک معتبر ضروری است.
  • برای دریافت این ویزا، متقاضی ملزم به ارائه درخواست از خارج از خاک انگلستان است.
  • دریافت ویزای UK Ancestry حداقل نیاز به ۳ هفته زمان و حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰ پوند هزینه دارد.

ویزای Tier5 (Youth Mobility) انگلستان

ویزای ۲ ساله Tier5 برای متقاضیان ۱۸ تا ۳۰ ساله کشورهای محدودی است. برای آشنایی بیشتر با این ویزا به وبسایت ویزای Tier5 مراجعه کنید.

https://www.internationalstudents.cam.ac.uk/visas-after-studying/tier-5

علاوه‌بر ویزاهای فوق، روش‌های دیگری برای دریافت اقامت انگلیس بعد از تحصیل وجود دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه از وبسایت UKVI website دیدن کنید.

۰ ratings ۰/۵

نظرات

اولین نفری باشید که نظر می دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *