۰۲۱-۲۶۲۹۰۷۵۱

راهنمای جامع انواع ویزا در انگلستان

تحصیل در انگلستان

انگلستان به خاطر دلایل زیادی از جمله کیفیت بسیار بالای آموزش و امکانات فراوانی که در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد تبدیل به بهشتی برای دانشجویان سراسر دنیا شده است. زبان انگلیسی و تنوع نژادی به دانشجویان خارجی کمک می‌کند به راحتی با محیط پیرامون و سیستم آموزشی کشور ارتباط تنگاتنگ پیدا کنند. در اینجا شما را با انواع ویزای انگلستان آشنا خواهیم کرد.

افراد به دلایل مختلفی برای ویزای انگلستان درخواست می دهند:

  • کار و تجارت
  • تحصیل
  • اقامت کوتاه و گردشگری
  • دیدار از اعضای خانواده که ساکن انگلستان هستند
  • سفر به کشوری دیگر از طریق انگلستان
  • اقامت دائم
  • کسب مجوز برای ماندن در انگلیس

چه کسانی نیاز به اخذ ویزای انگلستان دارند؟

شهروندان ناحیه اقتصادی اروپا(European Economic Area)، سوییس و کشورهای بریتانیا قبل از ورود به انگلستان نیازی به اخذ ویزا ندارند. شهروندان سایر کشورها بسته به نوع هدفشان از مهاجرت به انگلستان، قبل از مهاجرت باید یکی از انواع ویزای انگلستان را دریافت کنند.

 

پیشنهاد می کنیم این مطلب را نیز مطالعه کنید: راهنمای جامع ادامه تحصیل در انگلستان

 

سیستم امتیاز محور (PBS) چیست؟

سیستم امتیاز محور (Point-Based System) ویزای انگلستان بر اساس تنظیم مهاجرت از خارج انگلستان به این کشور ایجاد شده است. این سیستم جدید جایگزینی است برای سیستم قبلی ویزای انگلستان که بسیار پیچیده بود و دریافت ویزا را بسیار سخت کرده بود.

سیستم ویزای PBS متقاضیان را بر اساس جمع امتیازاتی که برای اخذ ویزا لازم است، ارزیابی می‌کند. هر نوع ویزا حدنصاب امتیاز مخصوص به خود را دارد و فرد متقاضی برای دریافت ویزا باید امتیازات مقرر را جمع آوری کند.

همانطور که اشاره شد افراد به دلایل مختلفی ویزای انگلستان را درخواست می‌کنند، به همین دلیل این کشور دارای سیستم ویزای سازمان یافته‌ای را بر اساس اهداف بازدیدکنندگان می‌باشد.

 

پیشنهاد می کنیم این مطلب را نیز مطالعه کنید: اولین هفته تحصیل در انگلستان

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه اخذ ویزای تحصیلی انگلستان همین حالا با مشاوران بلو اسکای (BlueSky) تماس بگیرید.

 

انواع ویزای انگلستان کدامند؟

  1. ویزای کار و سرمایه گذاری انگلستان (Work & Business Visas)
  2. ویزای تحصیلی انگلیس (Study Visas)
  3. ویزای توریستی انگلیس (Visitor Visas)
  4. ویزای پزشکی انگلیس (Medical Visas)
  5. ویزای خانواده (Family Visas)
  6. ویزای ازدواج (Marriage Visas)
  7. ویزای اقامت دائم انگلیس (Settlement Visas)
  8. ویزای ترانزیت (Transit Visas)

در ادامه توضیحاتی در مورد انواع ویزای انگلستان ارائه می گردد:

۱. ویزای کار و سرمایه گذاری (Work & Business Visas)

با توجه به قوانین سفت و سخت انگلستان که اجازه کار را به همه افراد دارای ویزا نمی‌دهد، این کشور ویزای کاری را خصوصا برای افراد حرفه ای باتجربه از اقصی نقاط جهان که قصد کار و زندگی در انگلستان را دارند پیشنهاد می کند.

خارجی های با شایستگی بسیار بالا

  • Tier 1 (Exceptional Talent) Visa
  • Tier 1 (Investor) Visa
  • Tier 1 (Entrepreneur) Visa
  • Tier 1 (Graduate Entrepreneur) Visa

کارگران ماهر خارجی دارای پیشنهاد کاری در بخش های مورد نیاز

  • Tier 2 (General) Visa
  • Tier 2 (Intra-company Transfer) Visa
  • Tier 2 (Sportsperson) Visa
  • Tier 2 (Minister of Religion) Visa

کارگران خارجی باانگیزه و موقتی جوان

  • Tier 5 (Temporary Worker) Visa
  • Tier 5 (Youth Mobility Scheme) Visa

۲. ویزای تحصیلی (Study Visas)

این نوع ویزا مخصوص دانش آموزان و دانشجویان خارجی است که قصد تحصیل در انگلستان را دارند.

  • Tier 4 (Child) Student Visa

ویزای تحصیلی(کودکان) مخصوص خارجی های در رنج سنی ۴ تا ۱۷ سال است که می خواهند در یک مدرسه مستقل در کشور انگلستان تحصیل کنند.

  • Tier 4 (General) Student Visa

ویزای تحصیلی(عمومی) برای دانشجویان خارجی صادر می شود که حداقل ۱۶ سال سن داشته و قصد ادامه تحصیل در کشور انگلستان را دارند. این افراد به هنگام دریافت ویزا و در صورتی که طول دوره تحصیلی مورد نظرشان بیش از ۶ ماه باشد، می توانند ۱ ماه قبل از آغاز دوره تحصیلی وارد انگلستان شوند. ولی در صورتی که طول دوره تحصیلی کمتر از ۶ ماه باشد، فرد می تواند ۱ هفته قبل از شروع دوره وارد انگلستان شود.

۳. ویزای توریستی (Visitor Visas)

کشور انگلستان مقصد گردشگری بسیار محبوب است. ویزای توریستی انگلستان (UK Visitor Visa) به منظور اقامت کوتاه مدت، بازدیدهای توریستی و مواردی از این دست صادر می شود. مقامات انگلستان به ندرت ویزای گردشگری بالاتر از ۶ ماه اعتبار صادر می کنند. گردشگران در طول مدت اقامت در انگلستان اجازه کار کردن ندارند.

  • Marriage Visitor Visa
  • Parent of a Tier 4 (Child) Student Visa
  • Permitted Paid Engagement Visa
  • Short-term Study Visa
  • UK Visitor Visa

۴. ویزای پزشکی (Medical Visas)

ویزای پزشکی انگلستان برای کسانی در نظر گرفته شده است که قصد دارند برای درمان پزشکی به انگلستان سفر کنند. جهت اخذ ویزا لازم است که از بیمارستان یا پزشک مربوطه، نامه ای مبنی بر شیوه درمان، نوع بیماری، هزینه درمان و مدت درمان اخذ شود. شرایط و مواردی که فرد بیمار برای اخذ ویزای پزشکی انگلستان باید آن ها را رعایت کند شامل موارد زیر است:

  • فرد بیمار پس از اتمام دوره ی درمان به کشور خود بازگردد.
  • توان مالی کافی برای پرداخت هزینه های درمان را داشته باشد.
  • نوع درمان با پزشک مربوطه هماهنگ شده باشد.
  • بیماری فرد نباید واگیردار و مسری باشد که سلامت جامعه را به خطر بیندازد.

 

پیشنهاد می کنیم این مطلب را نیز مطالعه کنید: تحصیل در مدارس شبانه روزی انگلیس

 

۵. ویزای خانواده (Family Visas)

این ویزا به منظور دیدار از اعضای خانواده در این کشور، صادر می شود. این نوع ویزا برای افرادی است که اعضای خانواده شان در انگلستان کار و زندگی می کنند و فرد می‌خواهد برای مدت بیش از ۶ ماه به آن‌ها بپیوندد. بستگان شامل زن یا شوهر(همسر)، شریک زندگی، نامزد، فرزندان، والدین و سایر اعضای خانواده می شوند.

  • UK Spouse visa
  • UK Parent visa
  • UK Child visa

۶. ویزای ازدواج (Marriage Visas)

زمانی برای ویزای ازدواج انگلستان می توانید اقدام کنید که قصد ازدواج با فردی را دارید که شهروند یا مقیم انگلیس است. توجه داشته باشید که ویزای ازدواج انگلیس فقط برای سفر به انگلیس جهت ثبت ازدواج است و شامل ویزا های اقامتی نمی شود، به عبارتی دیگر، با این ویزا نمی توانید در انگلیس زندگی کنید و اقامت دائم در انگلیس داشته باشید. همچنین این ویزا قابل تبدیل از داخل انگلیس نیست، یعنی نمی توانید این ویزا را به ویزای اقامتی و یا غیره تبدیل کنید.

۷. ویزای اقامت دائم (Settlement Visas)

مخصوص افرادی است که برای مدت زمان طولانی با یک ویزای موقت در انگلستان زندگی کرده اند و حالا می‌خواهند ویزای خود را دائمی کنند.  ویزای اقامت دائم انگلستان معمولا در صورتی به متقاضی تعلق می‌گیرد که حداقل ۵ سال در این کشور زندگی کرده باشد.

 

پیشنهاد می کنیم این مطلب را نیز مطالعه کنید: مراحل اخذ پذیرش تحصیلی در انگلستان

 

لازم به ذکر است با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع ویزا، شرکت Blue Sky از بهترین و مجرب ترین وکلای رسمی و متخصص امور تحصیلی در انگلستان برای اخذ ویزا بهره می‌برد تا شانس دریافت ویزای انگلیس برای افراد به بالاترین حد خود برسد.

 

۸. ویزای ترانزیت (Transit Visas)

ویزای ترانزیت یکی از انواع ویزای انگلیس مخصوص خارجی‌هایی است که جزو ناحیه اقتصادی اروپا(کشور های اتحادیه اروپا شامل ایسلند، لیختن اشتاین و نروژ) یا سوییس نبوده و از انگلستان به عنوان یک کشور گذری برای سفر از کشور مبدا به مقصد مورد نظر خود استفاده می کنند. اگر فرد مدارک کافی را در این خصوص که این نوع سفر را به طور منظم انجام می‌دهد ولی قصدی برای ماندن یا زندگی دائم در انگلستان ندارد ارائه کند،‌ ویزای ترانزیت شانس دریافت ویزای بلند مدت را برای فرد فراهم می‌کند. مدت اعتبار چنین ویزای ترانزیت بلند مدتی، بین ۱ تا ۱۰ سال متغیر است.

  • DATV (برای افرادی که بدون خروج از فرودگاه، تنها نیاز به تغییر پروازشان دارند)
  • Visitor in Transit Visa

همچنین باتوجه به تغییرات قوانین ویزا و همچنین سخت تر شدن شرایط اخذ انواع ویزای انگلیس بخصوص ویزای دانشجویی، به همه متقاضیان تحصیل در انگلستان توصیه اکید می‌گردد که جهت اخذ ویزای انگلستان حتما با کارشناسان خبره مشورت کنند تا خدای نکرده وضعیت ویزای آنان دچار مشکل نشود.

همچنین شرکت Blue Sky باتوجه به قراردادی که با بهترین وکلای رسمی انگلستان دارد، با افتخار اعلام می دارد ویزای مقاطع دبیرستان و لیسانس، توسط وکلای رسمی طرف قرارد شرکت Blue Sky دارای گارانتی ۱۰۰% می‌باشد. به عبارتی ۱۰۰% هزینه ویزا به شرط اخذ و بعد از دریافت ویزا توسط وکیل رسمی دریافت می‌گردد.

 

منابع:

visaguide.world

gov.uk 

 

سخن پایانی

چنانچه شما می‌خواهید در دوره های حداکثر 6 ماهه و یا دوره‌های یادگیری زبان انگلیسی یا طول دوره حداکثر 11 ماهه  شرکت کنید، ویزای تحصیلی کوتاه مدت برای شما مناسب است. باید به این نکته توجه کنید که ویزا کوتاه مدت در داخل کشور انگلستان قابل تمدید نیست. برای دریافت ویزای کوتاه مدت، شما باید شواهدی ارائه کنید مبنی ‌بر اینکه در زمان تحصیل، توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی خود را دارید. هزینه زندگی دانشجویان برای هر ماه زندگی در لندن باید حداقل حدود 1200 تا 1300 پوند داشته باشند. این مبلغ برای پرداخت هزینه‌های زندگی یا “Maintenance” است که توسط UKVI (سازمان مهاجرت انگلستان) تعیین شده‌است.

آیا این مطلب برایتان مفید بود؟

میانگین امتیاز 3.8 / 5. تعداد آرا : 5

امتیازی ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

نظرات

اولین نفری باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *